De dienstverlening van Advocatenkantoor Van Buynder Paul

Advocatenkantoor Van Buynder Paul is uw specialist in diverse juridische kwesties, van erfenisrecht tot verkeersrecht. Wij beschikken over de nodige expertise om uw zaak op een professionele en nauwgezette manier op te volgen. Hierbij verzekeren wij een efficiënte afhandeling waarbij uw belangen de grootste prioriteit hebben. Kom meer te weten over onze specialiteiten en aarzel niet om ons te contacteren om uw situatie te bespreken.

Erfenisrecht

Wij bieden bijstand bij geschillen over een erfenis en verschaffen u informatie over de erfeniswet voor de verdeling van erfenissen. Ook bij een gerechtelijke verdeling begeleiden wij u graag.

Echtscheidingen en familierecht

U kunt onder meer op onze expertise rekenen voor advies over de rechten en plichten van gehuwden en samenwonenden, alimentatie en verdeling van goederen. Wij staan onze cliënten eveneens bij in de familierechtbank.

Strafrecht en Salduz-bijstand

Wij baseren ons op onze ruime kennis en ervaring om strafrechtelijke zaken in goede banen te leiden. Salduz-bijstand verwijst naar een nieuwe wet die stelt dat iedere verdachte zich tijdens een verhoor mag laten bijstaan door een advocaat. Ook hiervoor staan wij graag tot uw beschikking.

Incasso

U kunt onder meer bij ons terecht voor het invorderen van facturen en andere schuldvorderingen.

Verkeersrecht

Wij hebben ruime ervaring met bijstand bij verkeersovertredingen en verkeersongevallen en staan tot uw dienst tijdens het verhoor en de verdediging in de politierechtbank.

Andere diensten

Ook voor de volgende juridische kwesties kunt u steeds bij ons terecht:

  • huur- en handelshuurrecht
  • personenrecht
  • algemeen juridisch advies

Neem contact op met Advocatenkantoor Van Buynder Paul

Wenst u meer informatie over de diensten van Advocatenkantoor Van Buynder Paul? Aarzel dan niet om telefonisch of via mail contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met een service op maat.